torsdag 4. september 2008

Ingen vei utenom

Velkommen hit alle hagegalvenner og forhåpentligvis også nye venner. Så måtte også jeg kapitulere og innse at dagboken min på Hagegal ikke kunne fortsette. Etter å ha deppet over dette i snart et døgn, har jeg ihvertfall fått registrert meg, så håper jeg at utforming og læring av finesser kan komme etthvert. Men det blir ikke de nærmeste par uker, da hverdagen er altfor travel og helgene med.
I går fikk jeg endelig vunnet kampen over fredløsrøtter og gravd og pirket opp alle steinene som lå under, slik at hullet kunne bli stort nok til en rose. Og nå er Mme Boll på plass i hullet med alle slags godsaker til niste. Så håper jeg hun neste høst vil lyse opp i fortsettelsen av remontantbedet, hvor ingenting blomstrer nå, bortsett fra noen lamium til kant.
Begynte også å få hull i leirehaugen foran furua, og fikk ringt Hesleberg og sagt jeg henter Veilchenblau som han anbefalte på lørdag under Forumstreff-raidet, men som jeg ikke turde kjøpe da jeg ikke visste noe om den. Men med det regn (skybrudd) og tordenbygene som var i dag ble det ikke noe mer hagearbeid. Fortsatte bare en runde på Plantasjen og fikk kjøpt blomsterjord, og en nyyydelig rosa Azalea snek seg med på lasset.
Men nå får jeg egne meg til krimmen på Tv...

Ingen kommentarer: